ONTSPANNINGS MASSAGE

Ontspanningsmassage is een lichaamsmassage direct op de huid, waarbij massageolie gebruikt wordt. Een goede ontspanningsmassage kan zowel lichamelijk als geestelijk werken voor het behoud van een goede gezondheid.
Uiteindelijk is de ontspanningsmassage bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress in lichaam en geest, zodat het lichaam weer ervaart hoe het aanvoelt om ontspannen te zijn.
Bij een goed uitgevoerde ontspanningsmassage is de ademhaling dieper, worden spieren en pezen soepeler,  wordt het lichaam beter doorbloed, wordt de afvoer van afvalstoffen gestimuleerd en komt er rust in het hoofd.Onze vaste klanten waarderen de persoonlijke benadering in onze dienstvelening en de vriendelijke, informele sfeer. Dat alles zorgt ervoor dat u zich snel thuis voelt bij ons. Onze langdurige ervaring staat borg voor professionele begeleiding en deskundig toezicht. Onze medewerkers zijn gediplomeerd op diverse terreinen. Wij besteden de grootste zorg aan veiligheid en hygiëne.


Het is een klassieke ontspanningsmassage, waarbij een geheel van massage technieken zoals strijkingen, knedingen en fricties aangewend wordt om de ontvanger een heerlijke ervaring te bezorgen.
De ontspanningsmassage word uitgevoerd op een massage tafel. De massage vindt plaats direct op de huid, waarbij warme  massageolie gebruikt wordt. De ontvanger is dus niet gekleed. Lichaamsdelen die niet gemasseerd worden worden afgedekt met een handdoek.